Werkwijze

Een klantgerichte aanpak met zicht op jouw talenten is waar Talent Avenue voor staat. Door de persoonlijke aandacht die wij jou kunnen bieden, helpen wij jou het beste uit jezelf te halen.

Talent Avenue richt zich naast het verbeteren van de schoolresultaten ook op de manier waarop je studeert. Wij ondersteunen je bij het plannen van je schoolwerk en zoeken samen met jou naar een leerwijze die het beste aansluit bij jouw behoeftes en talenten.

 

Jeroen Daemen

Bij Talent Avenue is er zeer zeker ruimte voor plezier, maar onze deur staat ook altijd open voor een serieuze noot. Graag zijn wij voor jou een vertrouwenspersoon waar je terecht kunt als je ergens tegenaan loopt, ook als het een persoonlijke kwestie betreft.

In een tijd als deze, waarin presteren steeds hoger op de maatschappelijke ladder komt te staan, is stress een begrip dat vaak voorbij komt. Door jouw denkwijze onder de loep te nemen, kunnen wij voor jou van betekenis zijn in het tegengaan van stress. Zo vind je de focus weer terug en haal je meer plezier uit het leren. Je zult vanzelf merken dat dit ook effect gaat hebben op de resultaten die je behaalt. Ons doel is dat wij jou optimaal voorbereiden op de rest van je carrière en dat je deze toekomst met oneindig veel zelfvertrouwen tegemoet ziet!

Graag houden wij jouw ouders betrokken. We zijn altijd bereid om via een telefoontje of een mail je ouders op de hoogte te stellen over de groei die je doormaakt. 

Voor 1-op-1 trajecten geldt dat wij huis-aan-huis studiebegeleiding verzorgen. Wij komen dus gewoon naar jou toe! 

Spreekt het je aan? Neem gerust contact met ons op! Dan kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd.
door Esmee
Voormalig havo-student
Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!
door Nine & Flore
Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!
door Nicole
Onze beide dochters hebben bijles van Jeroen. De meiden en wij zijn ontzettend tevreden over Jeroen’s begeleiding en de frequente terugkoppeling die hij geeft over de voortgang. De goede cijfers die ze nu halen is een mooie beloning. Jeroen vindt een goede aansluiting bij ze en weet de juiste balans te vinden tussen serieus werken en humor tijdens de bijlessen. Hetgeen perfect werkt. Je kunt aan Jeroen merken dat het geven van bijles wiskunde echt zijn passie is en hij weet dat met plezier over te dragen!
door Madeleine

Compare listings

Vergelijken