Referenties

"Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd."
Esmee
"Tijdens de bijlessen heeft Jeroen mij geleerd om goede en efficiënte planningen te maken. Hierdoor kon ik écht de tijd nemen voor hetgeen waar ik moeite mee had: wiskunde. Door de passie en interesse die Jeroen heeft in o.a. wiskunde en bijles geven, zijn de lessen oprecht en van een goed niveau. Dit zag ik dan ook direct terug in mijn resultaten."
Laura
"Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!"
Nine & Flore
"Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!"
Nicole
"Ik heb Jeroen leren kennen als iemand die de kwaliteit heeft om dat wat je doet, goed te doen. Zó goed, dat goed genoeg in jouw beleving niet altijd goed genoeg was. Je was je niet bewust dat jouw kwaliteit was uitgegroeid tot een onzichtbaar monster dat zich niet zo gemakkelijk liet beteugelen en ervoor zorgde dat jouw kwaliteit van leven achteruit holde. Wat ik bewonder in jou is dat jij eenmaal bewust, de confrontatie met dit monster bent aangegaan. Niet door je groter te maken, wel door je kwetsbaar op te stellen, zodat hij zich aan jou durfde te laten zien en getemd kon worden. Dit vereist moed en vastberadenheid en die heb jij getoond. Je gaat moeilijkheden niet uit de weg en durft krachtige keuzes te maken. Jouw levenservaring, kennis, humor en jouw commitment om te blijven groeien staan garant voor de impact die jij kan maken op de levens van anderen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat jij met jouw Talent, passie en creativiteit van ‘meerwaarde’ bent voor studenten, ouders/verzorgers en vele anderen."
Nathalie
"Sanne ik heb bewondering zoals jij jezelf toestaat om te groeien in het leven, zowel op persoonlijk- als op professioneel gebied en hoe je hiermee van betekenis bent en wil zijn voor anderen. Ik heb je leren kennen in een periode dat jij je niet bewust was van je eigen talenten en kracht, omdat je dacht niet goed genoeg te zijn en raar😉. Dit zorgde ervoor dat je je ongemakkelijk voelde en hierdoor werd je beperkt in je eigen ontwikkeling. Ik heb jou ervaren als iemand die een enorme kracht heeft om te leren van het leven en een even zo’n grote passie heeft in het begeleiden van kinderen en jongvolwassenen. Vanuit jouw eigen persoonlijke ervaringen en je kennis op gebied van pedagogiek, weet jij als geen ander hoe belangrijk het is voor leerlingen om zichzelf te mogen zijn en wat er nodig is zodat ze zich met plezier en op hun eigen wijze kunnen ontwikkelen. Je bent met hart en ziel begaan met kinderen en jongvolwassenen die vastlopen in het onderwijssysteem van deze tijd. Jouw benadering is zoals jezelf bent: natuurlijk, uniek en bijzonder waardevol. Je hebt je eigen kijk op dingen en de moed om jezelf hierin steeds meer te laten zien. Ik heb het volste vertrouwen in jou en gun ieder kind jouw talent om te kunnen groeien."
Nathalie
“Onze school had als uitdaging de rekenopbrengsten te verhogen, vooral het S niveau moest omhoog. Via een flyer kwamen we in contact met Jeroen van Talent Avenue. Samen hebben we bekeken wat Jeroen zou kunnen betekenen voor onze school en zijn we de samenwerking aangegaan. Sinds twee jaar ondersteunt Jeroen de kinderen die extra uitdaging nodig hebben op het gebied van rekenen. De kinderen genieten in kleine groepjes enorm van deze extra impuls/uitdaging. Voor school betekent dit dat we een verdubbeling van het aantal leerlingen op S niveau kunnen laten uitstromen naar het VO! Doel bereikt!”
Intern Begeleider KC Eigen-Wijs

Compare listings

Vergelijken