Referenties

"Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd."
Esmee
"Tijdens de bijlessen heeft Jeroen mij geleerd om goede en efficiënte planningen te maken. Hierdoor kon ik écht de tijd nemen voor hetgeen waar ik moeite mee had: wiskunde. Door de passie en interesse die Jeroen heeft in o.a. wiskunde en bijles geven, zijn de lessen oprecht en van een goed niveau. Dit zag ik dan ook direct terug in mijn resultaten."
Laura
"Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!"
Nine & Flore
"Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!"
Nicole
"Ik heb jou leren kennen als iemand die de kwaliteit heeft om dat wat je doet, goed te doen. Zó goed, dat goed genoeg in jouw beleving niet altijd goed genoeg was. Je was je niet bewust dat jouw kwaliteit was uitgegroeid tot een onzichtbaar monster dat zich niet zo gemakkelijk liet beteugelen en ervoor zorgde dat jouw kwaliteit van leven achteruit holde. Wat ik bewonder in jou is dat jij eenmaal bewust, de confrontatie met dit monster bent aangegaan. Niet door je groter te maken, wel door je kwetsbaar op te stellen, zodat hij zich aan jou durfde te laten zien en getemd kon worden. Dit vereist moed en vastberadenheid en die heb jij getoond. Je gaat moeilijkheden niet uit de weg en durft krachtige keuzes te maken. Jouw levenservaring, kennis, humor en jouw commitment om te blijven groeien staan garant voor de impact die jij kan maken op de levens van anderen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat jij met jouw Talent, passie en creativiteit van ‘meerwaarde’ bent voor studenten, ouders/verzorgers en vele anderen."
Nathalie

Compare listings

Vergelijken