Contact

Een klantgerichte aanpak met zicht op jouw talenten is waar Talent Avenue voor staat. Door de persoonlijke aandacht die wij jou kunnen bieden, helpen wij jou het beste uit jezelf te halen. Maak vandaag nog een afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

✓  Persoonlijke studiebegeleiding met zicht op jouw talenten
✓  Vooral leren met plezier, maar zeker ook ruimte voor een serieus gesprek
✓ Je behaalt betere resultaten en ervaart minder stress
✓ Ouders blijven betrokken gedurende het hele traject
✓ Coaching op het gebied van leren, plannen en studiekeuze

Heb je een vraag over het aanbod? Of heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje! We nemen binnen 24 uur contact met je op. Druk op de groene WhatsApp button om contact met ons op te nemen!

Stel je liever jouw vraag via de mail? Stuur een mail naar jeroendaemen@talent-avenue.nl.

Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd.
door Esmee
Voormalig havo-student
Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!
door Nine & Flore
Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!
door Nicole
Onze beide dochters hebben bijles van Jeroen. De meiden en wij zijn ontzettend tevreden over Jeroen’s begeleiding en de frequente terugkoppeling die hij geeft over de voortgang. De goede cijfers die ze nu halen is een mooie beloning. Jeroen vindt een goede aansluiting bij ze en weet de juiste balans te vinden tussen serieus werken en humor tijdens de bijlessen. Hetgeen perfect werkt. Je kunt aan Jeroen merken dat het geven van bijles wiskunde echt zijn passie is en hij weet dat met plezier over te dragen!
door Madeleine

Compare listings

Vergelijken