Voortgezet onderwijs

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. De een heeft meer baat bij persoonlijke begeleiding, de ander profiteert van samenwerken. Bij Talent Avenue is er zo gezegd voor ieder wat wils. Maak jij de stap van het basis- naar het middelbaar onderwijs en wil je ervoor zorgen dat deze overgang vlot verloopt? Dan is een brugklastraject voor jou de ideale oplossing. Ook aan de schoolverlaters is gedacht. Bezorgen de examens jou slapeloze nachten? Dan helpt een examentraject jou zeker verder.

1-op-1-traject

Alles wat je aandacht geeft groeit. Heb jij behoefte aan extra begeleiding waarbij alle aandacht op jou gericht is? Dan helpt dit traject jou zeker verder. Ik help je in een 1-op-1 setting verder met al je vragen over wiskunde, economie en bedrijfseconomie.

Voordelen:

– Alle aandacht gericht op jou
– Leren in een vertrouwde setting
– Meer structuur

Groepstraject

Je onthoudt 90 procent van iets als je het aan iemand uitlegt en 70 procent als je erover discussieert. In een groepstraject is daar volop aandacht voor, waardoor het voor jou een makkie wordt om je ook de moeilijke stof eigen te maken. In een groepje van 4 leerlingen krijg je de aandacht die je verdient en krijg je de kans om van elkaar te leren. Samen kijken we naar de behoeftes en vragen die jullie hebben en zoeken we samen naar oplossingen. De problemen met wiskunde, economie en bedrijfseconomie worden snel verleden tijd.

Voordelen:

– Elkaar verder helpen
– Met plezier leren
– Met vertrouwen naar school

Brugklastraject

Een goed begin is het halve werk! Daarom kun je bij Talent Avenue terecht voor een optimale start op je nieuwe school. Samen zorgen we voor een zorgeloze overstap van groep 8 naar de brugklas. Uiteraard kan ik jou helpen met wiskunde, maar we besteden ook extra aandacht aan de dingen die nieuw voor je zijn. Denk hierbij aan het plannen van je huiswerk, het voorbereiden op belangrijke toetsen en andere dingen waar je tegenaan loopt.

Voordelen:

– Zorgeloze overstap naar middelbare school
– Met vertrouwen aan middelbare school beginnen
– Beheersen planningen maken

Examentraject

Van examens krijg je uitslag…

Bij Talent Avenue gaan we er samen voor zorgen dat je vol zelfvertrouwen aan je examens begint. Ik stoom je klaar voor het examen wiskunde, economie en bedrijfseconomie door voornamelijk veel oefenexamens met je door te nemen. We besteden extra aandacht aan de onderwerpen die nog moeilijk voor je zijn.

Heb je stress voor de examens? Geen zorgen! Door samen te kijken waar de stress vandaan komt, kunnen we dat ook aanpakken. Stressmanagement zorgt ervoor dat de drukte in je hoofd weer gaat liggen, waardoor je jezelf de ruimte geeft voor de focus op je examen.

Zo worden die examens appeltje eitje.

Voordelen:

– Geen examenstress
– Met vertrouwen het examen in
– Beheersen van alle lesstof

Sprinttraject

Wil jij je cijfer snel ophalen zodat je toch nog over gaat? Dan is een sprinttraject voor jou een prima oplossing. De sessies zijn er vooral op gericht dat jij binnen de kortste keren een voldoende staat voor wiskunde, economie en/of bedrijfseconomie. Samen nog even gas geven om er later de vruchten van te kunnen plukken.

Voordelen:

– Snelle resultaten
– Geen achterstand meer
– Met vertrouwen naar school

Coaching

Heb jij het gevoel dat je vastloopt? Dat je niet op je plek bent? Heb je moeite met concentreren? Of veel last van stress? Ben je zoekende naar wie je écht bent? En weet je nog niet goed waar jouw talenten liggen? Voel jij je onzeker? Trek jij je snel terug? Is je hoofd eerder vol dan je agenda? Of loop je met vragen rond waar je zelf geen antwoord op vindt?

Met de kracht die je al bezit als vertrekpunt, gaan we samen op zoek naar de antwoorden op al jouw vragen! Onze overtuiging is dat het beste schoolresultaat behaald wordt als je goed in je vel zit. Door middel van persoonlijke coaching zullen wij ervoor zorgen dat jij weer de rust, ruimte en het vertrouwen terugvindt om alles uit jezelf te halen.

Onze voordelen:

– Meer focus en minder stress
– Zicht op eigen talenten
– Sterker in je schoenen staan

Compare listings

Vergelijken