Workshops voor het basisonderwijs

Leerlingen van het basisonderwijs al eens laten proeven aan het middelbaar onderwijs? Speciaal voor leerlingen van het basisonderwijs organiseer ik, vaak namens de basisschool, een creatieve workshop met als doel de leerlingen als eens kennis te laten maken met wat hen te wachten staat. Aan de hand van zelfbedachte spellen maak ik het voor de leerlingen zo leuk mogelijk. Ook geef ik leerlingen handige tips over hoe ze het beste kunnen plannen en leren.

Voordelen:

– Met vertrouwen naar de middelbare school
– Kennis van wiskunde
– Leren plannen en leren

Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd.
door Esmee
Voormalig havo-student
Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!
door Nine & Flore
Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!
door Nicole

Compare listings

Vergelijken