Over Talent Avenue

Grootse dingen komen nooit vanuit een comfortzone! Dit is de reden geweest voor mijn besluit om een eigen studiebegeleiding op poten te zetten en is tevens ook een boodschap die ik over wil brengen op jou.

Over mij

Wat mij als persoon kenmerkt is een groot doorzettingsvermogen. Ik ben dan ook niet van plan snel op te geven als iets niet meteen goed gaat. Ook mijn nauwkeurigheid, creativiteit en geduld zullen van pas komen in mijn werk bij Talent Avenue. Ik ga uitdagingen niet uit de weg en hou ervan om op een creatieve manier te werk te gaan met mijn oog altijd gericht op jouw kernkwaliteiten.

Waarden

Waar ik waarde aan hecht in mijn werk is humor, oprechtheid en een zichtbaar resultaat. Het geeft mij veel voldoening om de groei van resultaat en persoonlijkheid bij jou te zien. Tijdens mijn studententijd heb ik ervaring opgedaan in het bijles geven aan middelbare scholieren. Het gaf mij een voldoening die mij heeft doen besluiten om hier fulltime mee bezig te willen zijn.

Mijn achtergrond

Ik heb de bachelor International Business gevolgd aan de universiteit van Maastricht met aansluitend masters in Entrepreneurship & SME Management en Accountancy. Mijn passie ligt echter bij het buitenschools lesgeven. De energie die ik daarvan krijg is mijn drijfveer om zo goed mogelijk voor jou van waarde te zijn.

Missie

Mijn missie is uitgaan van jouw talenten en samen met jou de weg bewandelen naar een beter schoolresultaat en een schoolcarrière zonder stress. Welkom bij Talent Avenue!

Compare listings

Vergelijken