Groepstraject

Je onthoudt 90 procent van iets als je het aan iemand uitlegt en 70 procent als je erover discussieert. In een groepstraject is daar volop aandacht voor, waardoor het voor jou een makkie wordt om je ook de moeilijke stof eigen te maken. In een groepje van 4 leerlingen krijg je de aandacht die je verdient en krijg je de kans om van elkaar te leren. Samen kijken we naar de behoeftes en vragen die jullie hebben en zoeken we samen naar oplossingen. De problemen met wiskunde, economie en bedrijfseconomie worden snel verleden tijd.

Voordelen:

– Elkaar verder helpen
– Met plezier leren
– Met vertrouwen naar school

Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd.
door Esmee
Voormalig havo-student
Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!
door Nine & Flore
Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!
door Nicole

Compare listings

Vergelijken