Examentraject

Van examens krijg je uitslag…

Bij Talent Avenue gaan we er samen voor zorgen dat je vol zelfvertrouwen aan je examens begint. Ik stoom je klaar voor het examen wiskunde, economie en bedrijfseconomie door voornamelijk veel oefenexamens met je door te nemen. We besteden extra aandacht aan de onderwerpen die nog moeilijk voor je zijn.

Heb je stress voor de examens? Geen zorgen! Door samen te kijken waar de stress vandaan komt, kunnen we dat ook aanpakken. Stressmanagement zorgt ervoor dat de drukte in je hoofd weer gaat liggen, waardoor je jezelf de ruimte geeft voor de focus op je examen.

Zo worden die examens appeltje eitje.

Voordelen:
– Geen examenstress
– Met vertrouwen het examen in
– Beheersen van alle lesstof

Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd.
door Esmee
Voormalig havo-student
Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!
door Nine & Flore
Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!
door Nicole
Onze beide dochters hebben bijles van Jeroen. De meiden en wij zijn ontzettend tevreden over Jeroen’s begeleiding en de frequente terugkoppeling die hij geeft over de voortgang. De goede cijfers die ze nu halen is een mooie beloning. Jeroen vindt een goede aansluiting bij ze en weet de juiste balans te vinden tussen serieus werken en humor tijdens de bijlessen. Hetgeen perfect werkt. Je kunt aan Jeroen merken dat het geven van bijles wiskunde echt zijn passie is en hij weet dat met plezier over te dragen!
door Madeleine

Compare listings

Vergelijken