1-op-1-traject

Alles wat je aandacht geeft groeit. Heb jij behoefte aan extra begeleiding waarbij alle aandacht op jou gericht is? Dan helpt dit traject jou zeker verder. Ik help je in een 1-op-1 setting verder met al je vragen over wiskunde, economie en bedrijfseconomie.

Voordelen:

– Alle aandacht gericht op jou
– Leren in een vertrouwde setting
– Meer structuur

Dankzij Jeroen ben ik uiteindelijk geslaagd op Havo. Hij was altijd heel erg geduldig met mij en wel in voor een grapje. Hij legde alles heel erg duidelijk uit en nam voor alles de tijd.
door Esmee
Voormalig havo-student
Jeroen heeft ons geholpen met economie en wiskunde op VWO- niveau. Dit waren niet onze sterkste vakken, maar dankzij zijn leuke en leerzame bijles hebben we het gehaald. Jeroen neemt de tijd om de stof duidelijk uit te leggen en hij is een echte pro op zijn vakgebied. Kortom, een echte aanrader!
door Nine & Flore
Als je puber uitkijkt naar de bijles, weet je dat het goed zit. Jeroen maakt de stof logisch en behapbaar. En nog veel belangrijker, zijn kalmte en optimisme brengen rust en zelfvertrouwen. Jeroen leeft en denkt altijd met leerling en ouders mee. Zijn betrokkenheid is onbetaalbaar!
door Nicole

Compare listings

Vergelijken